Ara

2018 yılı için yaptığımız TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurumuz onaylandı.

Ara

6-E sınıfı öğrencileri Maddenin Tanceikli Yapısı konusunda maddenin hangi hallerinin sıkıştırılabildiğini öğrendikleri etkinliği öğretmenleri Yasemin TOKA ile gerçekleştirdiler.

Ara

8-C sınıfı öğrencileri hazırladıkları basit makineleri öğretmenleri Yasemin TOKA´ya sundular.

Ara

Şerife GÜLEZ öğretmenimiz ve 5-C sınıfı, 5 farklı etkinlikle sürtünme kuvvetini incelediler, öğrendiler. Sınıf öğrencisi Senanur FINDIKÇI hava direnci kullanarak tasarladığı paraşütü ile bir yumurtayı kırılmadan yere indirdi.

Ara

Şerife GÜLEZ öğretmenimizle 8-A sınıfı çevremizde bulunan ve asit, baz veya nötr özellik gösteren maddeleri sınıfa getirerek özelliklerini incelediler, tekrar edip öğrendiler.

Ara

5-B sınıfı Fen Bilimleri öğretmeni Elif DEVECİ öğretmenimizin eşliğinde sürtünme kuvvetinin yüzey büyüklüğüne bağlı olarak nasıl değiştiğini öğreniyor.

Ara

Şerife GÜLEZ öğretmenimizin liderliğinde 7-B sınıfı Enerji Dönüşümü ile alakalı etkinlikleri kendileri tasarladılar, kolaylıkla ve kalıcı bir şekilde öğrendiler.

Ara

Yelda UZUN öğretmenleriyle beraber 6-G sınıfındaki öğrenciler "Çevre Konusu Hakkında" metninden yararlanarak çevre için farkındalık oluşturma adına slogan buldular.

Ara

5-D, 5-E ve 5-B sınıfları, öğretmenleri Aliye ŞİMŞEK´le beraber yeryüzü şekillerini öğreniyor.

Ara

Buket KOCA öğretmenimizle 6-F sınıfında Seçmeli Zeka Oyunları etkinliği.

Ara

Ellerinden kitaplarini düşürmeyen 7-B ve 7-F sınıfı öğrencileri, bu davranışlarıyla diğer öğrencilere de örnek olmaktadırlar. Her fırsatı kitap okuyarak değerlendiren öğrenciler, birbirleriyle adeta yarış içindeler. Kitap okuma sevgisinin giderek arttığını belirten öğrenciler, bu duyguyu kendilerine aşılayan tüm öğretmenlerine teşekkür etmektedirler.

Ara

Türkçe öğretmenimiz Yelda UZUN ve 5-A sınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdikleri Gölge Oyunu (Hacivat-Karagöz) etkinliğinden videolar.

Ara

Fen bilimleri dersinde Yasemin TOKa öğretmenimiz ve 5E sınıfı öğrencileri önce kendi dinamometrelerini yaptılar sonra kuvvet ölçümlerini gerçekleştirdiler.

Ara

Fen Bilimleri dersinde sürat konusu için Şerife GÜLEZ öğretmenimizin etkinliği.

Ara

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin çocuklar için olan internet sitesi faaliyete girdi.