Atlıoğlu Ortaokulu

ŞAHAP GÜRLER MAH. 1193 CAD. NO: 19 MAMAK / ANKARA
Kendini tanı, başarıya koş.
Misyon
Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerikli, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, ekip çalışmasına yatkın,özgüven sahibi, sorun çözebilen ve liderlik vasıfları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi varlığının sebebi sayar.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Sabahçı Grup : 07:50-13:30 Öğlenci Grup : 13:45-19:25
Merkezi sistem kalorifer.
Ulaşım
Kızılay ve Ulus´tan okulumuza, Şahapgürler ve Yeşilbayır otobüs ve minübüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ankara ili,Mamak ilçesi,Şahapgürler Mahallesindedir.Şahapgürler Mahallesi Ankara şehir merkezinin doğusunda,merkeze yaklaşık 10 km. uzaklıktadır.Okulumuzun kuzeyinde Samsun otoban yolu ve demir yolu,güneyinde Elmadağ ilçesi,eteklerinde Kıbrıs ve Kusunlar köyleri,doğusunda Bayındır Barajı bulunmaktadır.Bölgedeki ev kiraları yaklaşık 300-400 TL civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Kızılay merkeze 10 km, Ulus merkeze 8 km, Mamak merkeze ise 5 km uzaklıktadır.