Okulumuzda Matematik öğretmenimiz Zeynep ÇAVUŞLU tarafından iki tane e twinning projesi yürütülmektedir.

Birinci Proje: My Fun STEM Workshop

İçinde yaşadığımız 21. yüzyılın ihtiyacı, yaratıcı, iletişimsel ve eleştirel düşünme becerileri yüksek, ekip çalışmasına yatkın bireyler yetiştirmektir. İşte bu yetkinliklere sahip bireyler yetiştirmek hedefiyle yola çıkan projemizde; Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği disiplinler arası bir bakış açısıyla bir araya getiren STEM temelli eğitim yöntemlerini kullanacağız. Öğrencilerimizin günlük hayatta karşılaşabilecekleri problemlere fen ve matematik yöntemlerini, mühendislik becerilerini ve teknoloji tasarım uygulamalarını kullanarak çözümler üretmeleri beklenmektedir.

01-03-2022

İkinci Proje: MYSTERIOUS WORLD OF MATHEMATICS : DISCOVER FACTS

günlük hayatta matematiği kullanmayı amaçlayan proje sayesinde matematik dersi öğrenciler için daha ilgi çekici hale gelecektir

Yayın: 01.03.2022 - Güncelleme: 18.08.2023 17:10 - Görüntülenme: 780